Antwoorden

[row cols_nr=”2″]

[col size=”4″]

Adres General Alarm

Kantoor: Vennestraat 260, 3600 Genk

Magazijn: Bornestraat 13b, 3740 Bilzen

Openingsuren Kantoor

Om onze klanten betere diensten te kunnen verlenen vragen we steeds om hiervoor een afspraak te maken. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we u beter en persoonlijker te woord kunnen staan. Een afspraak maken kan je door hier te klikken of door ons te contacteren via mail of telefoon.

Email: klantendienst@general-alarm.be
Tel: 089 / 35 00 22
Telefonisch zijn wij heel de week bereikbaar.

Bij alles wat we doen, geloven we in het uitdagen van de huidige situatie. Hoe we deze situatie uitdagen, is door onze producten eenvoudig te koppelen, telkens met een op maat gemaakt beveiligingsplan. Simpel en doeltreffend. Wij bedenken en installeren toevallig van deze geweldige systemen, al 30 jaar!

[/col]

[col size=”8″]

Is het alarmsysteem wel veilig?

Het alarmsysteem heeft intern een degelijke beveiliging. Wanneer een inbreker een detector manipuleert, of het klavier stuk slaat, wordt het alarm automatisch geactiveerd. Ook al stond het alarm uit tijdens het indringen.

Mag ik een alarm zelf plaatsen?

Vast en zeker mag dit. Hierdoor kan u gevoelig uitsparen en u krijgt dezelfde veiligheid. Wij helpen u waar nodig en bieden ervaringsgericht advies. De hoeveelheid wat u zelf wilt doen wordt samen afgesproken.

Wat bij een stroomstoring?

Uw alarm zal de veiligheid blijven garanderen. Bij een, al dan niet opzettelijke, stroomstoring draait uw alarm gewoon verder op de ingebouwde noodbatterij.

Heb ik een ‘vaste lijn’ nodig?

Als u een vaste lijn heeft is dit erg handig maar is er geen lijn aanwezig is er een oplossing. Via een gsm module wordt er een lijn gecreëerd, deze zal dan het alarm doorbellen.

Hoeveel kost een alarmsysteem?

De aankoopprijs van een degelijke alarminstallatie ligt meestal ergens tussen de €1.300 en de €2400. Er zijn goedkopere systemen op de markt, maar die zijn in regel minder betrouwbaar. Niet voor niets werken wij enkel met BOSCH voor inbraakdetectie, enkel een buitensirene uit INOX materiaal en gebruiken wij geen centrale uit plastiek maar uit stevig metaal. Daar zit vaak het verschil.

Wat met huisdieren?

Er zijn speciale “diervriendelijke” bewegingsmelders verkrijgbaar, maar niet voor elk huisdier. In dit geval bespreken we dit beter samen. Weet dat een kat, ondanks diervriendelijke bewegingsmelder, voor problemen kan zorgen.

Kan ik ’s nachts nog boven rond bewegen?

Laat uw huis een thuis blijven en geen gevangenis. Het alarmsysteem bied de mogelijkheid om het pand op te delen in verschillende alarmzones. Zo kun je bijvoorbeeld bij het slapengaan een gedeelte activeren en de slaap/badkamer niet.

Hoor ik een verschil bij inbraak en brand?

De binnensirene zal bij een inbraak constant loeien, daartegen bij branddetectie zal de sirene gepulseerd loeien. Zo hoort u zelf wat er gaande is. Bent u op verplaatsing? Ook daar krijgt u een verschillende melding zodat het duidelijk blijft.

Wat kan er nog meer?

Er kunnen nog heel wat elementen aangesloten worden zoals een rookmelder, een watermelder, een temperatuur meter. Het automatisch inschakelen na een bepaald uur. U kan de geschiedenis raadplegen. Zijn de kinderen wel op tijd thuisgekomen? ;o)  En nog tal van handige tools.

In welke regio is General Alarm actief?

Voorlopig houden we ons bewust klein, maar sterk, binnen de provinciegrenzen van Limburg. Limburg for life zeker? Wij hebben ons kantoor in Genk en een magazijn in Bilzen.

Zijn er nog vragen?

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie. U kan ons hiervoor telefoneren, mailen en u bent van harte welkom op het kantoor. Klik hier voor de contactpagina.

 

1953be83-9b30-4b10-a7fc-cd325729e314

[/col]

[/row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *